Gör din egen gratis hemsida

 

Beslutsvånda

 

Inte så ofta som önskat blir det ett inlägg. Det har nu gått en sommar och vi är på väg in i hösten. Idag fick jag reda på att det finns en preliminär tid för mig och operation under oktober, men , men , men…..

Sen jag skrev senast har jag såklart funderat och funderat, trodde att jag skulle bli hjälpt av att få träffa en person som har fått ett implantat inopererat för tre år sedan.

Tyvärr gav inte detta någon sådan effekt, jag är fortfarande (mycket) tveksam till om detta ger mig någon verklig aha upplevelse och förbättrad hörsel.

Mannen jag träffade hade samma problem idag som jag har i situationer som, samtal i grupp, telefon, bullrig miljö. Däremot hörde han förmodligen bättre än jag i samtal en mot en i tyst miljö, fast det är inte här jag upplever att jag har så stora problem idag. Så summan av det hela är nog att jag hoppar av min plats nu i oktober men vill inte strykas från kön helt.

Min förhoppning har varit och är att jag ska få en förbättring inom alla områden, men det är nog inte möjligt.

Ett annat ”problem” är också att implantatet inte kan kopplas in till min befintliga slinga till mobiltelefonen utan det kommer bli antingen slinga eller med en hörapparat av döma av den information som jag lyckats få.

Jag vill inte avskräcka andra med detta inlägg, men jag tror att jag tillhör de bättre hörande som erbjuds. Nu först blir det snart lite solsemester och paus i grubbleriet

8 sep 2015

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)