Gör din egen gratis hemsida

 

Funderingar om Cochlear implantatet

Detta inlägg skrivs eftersom jag hittade följande länk (finns också i min länksamling)

http://www.technologyreview.com/article/526226/invisible-cochlear-implants/

Jag står som ni ev trogna läsare redan vet på väntelista för ett traditionellt implantat i Lund. När jag läste denna artikel fick det mig delvis att tänka om. Den viktigaste frågan för mig är hur pass långt fram i tiden det är innan den metod som länken beskriver är verklighet. Rör det sig om 2-4 år eller 10 -15 år?

Personligen väntar jag gärna några år och blir opererad så att jag helt slipper extra tillbehör som krånglar till vardagen. Tänk bara att kunna leva och höra som ”vanliga människor”, bada, svettas, traska omkring i ett regn utan att hela tiden vara bekymrad för att få problem att hör p.g.a fukt !!!

Om det är några andra hörselskadade som läser detta och som kanske står inför en snar operation, vad tycker ni om detta? Vore det inte värt att vänta lite till? Kommentera gärna detta här i bloggen eller skriv ett mail om detta. Skulle vara intressant att veta ifall det är fler som resonerar som jag.

På tal om bada så hade man hoppats att snart kunna göra det i havet här utanför, men med tanke på väder och temperatur känns det ganska avlägset. Ha en trevlig helg alla.

29 maj 2015

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)