Gör din egen gratis hemsida

 

Knack knack, liket lever

Det var väldigt längesedan jag skrev ett inlägg. Jag var faktiskt på väg att lägga ner sidan eftersom min årsprenumeration gick ut. Glädjande nog såg jag att det faktiskt är några som hittar hit varje vecka och kollar, så jag tänkte om och kör på ett år till i alla fall.

Jag ser att det senaste inlägget är från september (hrmm) . Vad har hänt sen dess?

Det har inte blivit någon operation ännu, men troligen blir det av innan sommaren. Fick bara en liten tankeställare då jag tog upp saken med min audionom för någon vecka sedan. Anledningen till att jag backade lite i frågan var att tekniken för att höra i olika miljöer inte är riktigt så utvecklad som med hörapparater, men jag tror inte att det är skäl nog att låta bli en operation.

Min situation har svängt sedan i höstas, plötsligt i oktober fick jag erbjudande om en projektanställning i B2syd. Det var ett roligt uppdrag som slutade så bra som det kunde. Sedan 1/2 är jag anställd på heltid igen jippie J Ta gärna en titt på vår facebooksida…. https://www.facebook.com/b2syd?fref=ts.

Det känns fantastiskt att vid 55 års ålder vara efterfrågad på arbetsmarknaden, en liten klapp på axeln där !!

Jag skall absolut vara mera frekvent i uppdateringar här framöver, härnäst skall jag försöka återge några synpunkter/tankar om hörselproblem med Cochleaimplantat.

17 apr 2015

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)