Gör din egen gratis hemsida

 

Sjukskriven, jobbigt

Att vara sjukskriven kan faktiskt vara ganska stressande, man kan faktiskt bli sjuk av det J

Det är mycket man skall bevaka, läkarintyg som skall skickas in, kontakt med Försäkringskassan om utbetalningar, rehabiliteringssamtal, återgångsplan. Läkarbesök och kuratorbesök tillhör också min vardag, pust (ni hör att det är mycket nu…….)

Så är läget just nu, jag är alltså sjukskriven för ”utmattningssyndrom”. Detta har orsakats av min grava hörselskada. Kanske låter konstigt att detta sker nu, då jag varit hörselskadad i snart 23 år, men enligt min läkare så är detta något som byggts upp under lång tid. Då jag tappade hörseln var jag yngre och hade mer ork än nu.

Som hörselskadad kan du aldrig egentligen slappna av under dagarna och ha någon återhämtning, möjligen om du har möjlighet till en ljudfri zon, man att gå med och fika är ingen avslappning, måste koncentrera mig då för att höra vad som sägs.

Den 18:e maj är min sjukskrivning över och har alla samtal med berörda blivit klara är det tänkt att jag kanske skall börja jobba igen i begränsad omfattning. Lite tidigt att säga att detta är hugget i sten men man måste ha en plan.

”Min personliga kontakt” på Försäkringskassan frågade mig vad jag hade för mål, på det svarade jag att målet är att må bra som prio ett.

Jag kan inte säga att jag från ett visst datum skall jobba si eller så mycket, vill känna att jag mår bra först.  Jag är en liten bit på vägen känns det som ändå. 

2 apr 2014

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)