Gör din egen gratis hemsida

 

CI Implantat

Har letat en del efter mer info om Cochlea implantat. Min läkare menar att jag skulle vara hjälpt av ett sådant på mitt sämsta öra (det vänstra). Kanske inte att jag skulle höra mer men höra bättre. Med det menar han att jag skulle komma upp i samma ordförståelese på det örat som mitt vänstra (drygt 50 %) . Klart att det skulle vara intressant men från teori till verklighet kan det ta upp till ett år, och dessutom är det inte säkert att man vill ge sig på denna gamla gubbstrutt.

Jag har varit väldigt tveksam till detta innan, främst för att jag blev avskräckt av att få en "tryckknapp i skallen" men det är kanske inte riktigt så det blir. Nåja innan man blivit kallad till information om detta är det ingen mening att fundera mera över det. 

För övrigt har jag nu varit sjukskriven i drygt 60 dagar och känner väl mig en aning bättre, i alla fall under de dagar som inte har något tuffare schema inbokat. Min sjukskrivning går ut 18/5 och sen har jag semester inplanerat 2 v senare. Mitt mål är kanske att börja jobba lite då, även om det främsta målet är att må bra.

 

Till sist kan jag meddela att våren är på väg und bald kommen die Löwen und die Bären ......cool

26 mar 2014

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)